Seizoen Twee (Hooda L.K. Presents & The Moody Without Music Stream) (NL Versie)

Time flies when you're having fun en dat was zeker het geval het afgelopen jaar waar Hooda L.K. Presents, In The Zone Radio & The Moody Without Music Stream gezamelijk voor meer dan 100 afleveringen hebben gezorgd.


So whats next ? Nou, alles wat we kunnen zeggen is, zorg ervoor dat je geen aflevering mist en als je dat wel doet, check het dan #OnDemand terug, want wij van War Stories Radio Live zullen dit seizoen een aantal gerechten met veel heat presenteren.Terwijl Hooda's nieuwe seizoen afgelopen weekend al van start ging met 'IAMAURA', heeft hij ook een heleboel andere dope-artiesten in de rij staan ​​die langskomen voor een gesprek en hun merk te promoten, de volgende is aankomende zaterdagnacht/zondagochtend om 1 uur 's nachts.


Voor The Moody Without Music Stream begint #SeasonTwo aanstaande vrijdag (22 mei) waar ze een gloednieuw seizoen beginnen met een show van 2 uur waarin ze Mr Groove als gast hebben om te praten over zijn reis en zijn muziek . Zorg ervoor dat je afstemt om 22:00 in Nederland.


5 views0 comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2020 by War Stories Radio Live. ®IBJ020